[ Kistanje danas ] [ Nađeno na internetu ] [ Važni telefoni ]

Šta se sve trevilo zadnji' dana...

sedmi šestoga 2010. godine

Par zanimljivih vjesti sa raznih strana došlo je do našeg sajta. Prenosimo ih...

Sport...

Veslanje: Markov čamac sedmi u Americi

Marko Bezbradica, sin Zorana i Suzane, a Mašin brat, kojem smo još ranije poželili dobar vjetar u leđa i učešće i medalju na Olimpijskim igrama u Londonu, pa da se ne ponavljamo, nastavlja sa žestokim radom i u USA, gdje nastupa za Boston University veslački tim, u klasi Freshman (šta god to - a nama veslačkim neznalicama baš ništa - značilo).

Najboljim rezultatom u malom finalu IRA regate, održane na rijeci Kuper, Markov tim je osvojio sedmo mjesto, što jeste ljep rezultat kojem se radujemo...Ritmička gimnastika: Anđela postala šampion Srbije

Anđela Mažibrada, ćer Zorana Mažibrade (Nininog i Staninog), postala je šampion Srbije u ritmičkoj gimnastici, za 2002. godište. Maloj Anđeli, sad već nespornom talentu, čestitamo od srca i želimo puno uspjeha i nadalje. Zašto ne i Olimpijske igre...

........

Facebook...

Da novosti nisu samo vjesti o dešavanjima u našem vremenu, svjedoči i sljedeća novost, a možemo je mirne duše nazvati, recimo:

Energija izvukla na vidjelo dosad neviđene fotografije manastira

Na svom Facebook nalogu, Neđo Đilas, alias Nedeljko Energija, objavio je nekoliko fotografija manastira Krka koje su bile apsolutno nepoznate javnosti i vjerovatno im je ovo bilo premijerno objavljivanje bilo gdje. Izazvale su veliku pažnju i bio bi grijeh ne prenjeti ih i na našim stranicama, a izabrali smo dvije najupečatljivije. Neđo, svaka čast...

Sa sajta općine Kistanje...

Na sajtu općine Kistanje, prije nekoliko dana objavljeno je par novih informacija. Prenosimo ih onako kako su tamo napisane:

"21. svibnja 2010. održana 1. konstituirajuća sjednica Savjeta mladih Općine Kistanje. Za predsjednicu Savjeta mladih Općine Kistanje izabrana je Cecilija Gečević, a za zamjenika predsjednice izabran je Nikola Tomkić."

"18. svibnja 2010.godine u prostorijama Općine Ervenik zaključen je Sporazum o suradnji Općine Kistanje i Općine Ervenik. Potpisivanju Sporazuma nazočio je gospodin Mirko Rašković, zamjenik župana Šibensko-kninske županije, načelnici i zamjenici načelnika Općine Ervenik i Općine Kistanje, predsjednici Općinskih vijeća Općine Kistanje i Općine Ervenik te pročelnici upravnih odjela navedenih općina i vanjski suradnik za građevinarstvo i komunalne djelatnosti."

"14. svibnja 2010.g. održana sjednica Općinskog vijeća Općine Kistanje."

"03. svibnja 2010.g. započeli javni radovi na području općine Kistanje. Provodi ih Općina Kistanje u suradnji sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Na provedbi projekta uređenja nerazvrstanih cesta i mjesnih groblja zaposlena su trojica radnika na rok od tri mjeseca, s mogućnošću produžetka rada do kraja studenog 2010. g."

Vrijeme u Kistanjama...

Danas je u Kistanjama sunčano i vruće. Ima zera vjetrića...