[ Kistanje danas ] [ Nađeno na internetu ] [ Važni telefoni ]

Okupljanje maturanata, generacije 82/83...


Prilog nasta: 05. četvrtoga dvijeiljade i trinajste...

Zamoljeni smo objaviti:

Školska generacija 64/65 godište ili maturanti Centra za odgoj i usmjereno obrazovanje (famozno CUIOU) "Bratstvo i jedinstvo" Knin, generacije 82/83, bez obzira na kom su smijeru završili skolu, okupljaju se 25. petog 2013.g. u Beogradu...

Tim povodom, Neven Bezbradica nam je rekao kako bi bilo dobro da se svi vi, koji sad ovo čitate, a volili bi doći, možete obratiti njemu, na telefon +381(0)64/163-8184 ili na e-mail bezbradican@gmail.com.


Dosad se već zna da će se okupiti puno svijeta i da svakog dana dolazak najavljuje sve veći broj...

Kako nam reče Neven, nada se da će neko od vas ko redovno ili povremeno posjećuje sajt Moje Kistanje pročitati ovo obavještenje i odlučiti doći...

Kako najavljuje Neven, od profesora dolazak su najavili:
MANE GRAOAC
MILE TRESKAVICA
MILE STARČEVIĆ
SLAVKO OŽEGOVIĆ
NIKOLA RAŠUO
RADE ŠOLAK
BOGDAN OPAČIĆ
LAZO MACURA
MILICA SANDIĆ
MIRKO KOVAČEVIĆ
MIRKO POPOVIĆ
RADAN MARIJA
JANKO SAVIĆ
BOŽENA MRĐEN
RADOVAN AMANOVIĆ

Evo još par važnih detalja u vezi ovoga okupljanja generacije...

Neven poručuje: MATURANTI, KONAČNA CIJENA JE 4200.00 DIN. I PROSLAVA ĆE SE ODRŽATI 25.05.13. U RESTORANU "JEZERO" NA ADI CIGANLIJI U BEOGRADU. SKUP JE IZMEDJU 18 I 19h. AKO IMATE JOŠ NEKOG IZ NAŠE GENERACIJE, A ŽELI DA PRISUSTVUJE PROSLAVI NEKA SE JAVI NA MOJ BROJ ILI POŠALJE SMS, A MOŽE I PRIJAVA NA MOJ E-MAIL. PLAĆA SE NA ULAZU U RESTORAN,A OTVORITI ĆE SE DINARSKI I DEVIZNI RAČUN AKO NEKOME ODGOVARA DA PLATI NA TAJ NAČIN. BIĆE OVLAŠTENA 3 LICA DA SE NE POMISLI DA SU MOGUĆE MALVERZACIJE.

SPISAK TRENUTNO PRIJAVLJENIH NALAZI SE NA ZIDU FACEBOOK GRUPE Generacija 64/65 ili maturanti generacije 82/83
POZDRAV!

I još...

MOLIM SVE MATURANTE IZ RASEJANJA I IZ DOMOVINE DA SE PREMA ŽELJI I AKO SU U MOGUĆNOSTI, PRIIAVE I PRIDRUŽE PROSLAVI MATURE BEZ IKAKVE BOJAZNI!!!

PRELJEPO BI BILO DA SE POSLJE TOLIKO GODINA NA?EMO NA ISTOM MIJESTU I POBRINUTI ĆEMO SE DA OBEZBJEDIMO SMJEŠTAJ ONIMA KOJI NEMAJU NIKOG SVOG U SRBIJI ILI NISU U MOGUĆNOSTI DA GA SAMI OBEZBJEDE!

U PITANJU JE JEDNO DRUGARSKO I UGODNO VEČE KOJE ZA NIKOGA NEĆE PRESTAVLJATI IKAKAV PRITISAK. NAJVIŠE MOLIM PRIJATELJE KOJI SU U R. HRVATSKOJ DA SE PRIDRUŽE I DA SE PROVEDU NA JEDNOJ NEZABORAVNOJ SVEČANOSTI!

VREMENA KOJEKAKVIH TENZIJA OSTALA SU IZA NAS, A I SAMI SMO SVIJESNI DA JE KNIN IPAK GRAD U KOME SMO MATURIRALI I BILO BI PREDIVNO DA SE SKUPIMO ZAJEDNO ISPRED GIMNAZIJE, ALI ZBOG DATIH OKOLNOSTI I PRISUTNOSTI VEĆEG BROJA MATURANATA U R. SRBIJI, A I IZ RAZLOGA ŠTO NAM NEKE KOLEGE DOLAZE IZ VANA NA SAMO PAR DANA, KAO I MANJIH TROŠKOVA, BEOGRAD JE OSTAO KAO NAJRACIONALNIJA SOLUCIJA. U KNINU MOŽDA U 8 MJESECU, KO KAD SE NE ZNA. POZDRAV SVIMA!!!

P.S. MOLIM VAS DA OVO PRENESETE PRIJATELJIMA KOJI NISU PRISUTNI U OVOJ GRUPI, A NAROČITO NAŠIM KOLEGAMA U R. HRVATSKOJ. HVALA SVIMA!!!